Aktuelno

Ambalažne trake za siguran put svake online pošiljke

Netrol kutije

Ambalažne trake su doživele svojih pet minuta slave.  U okolnostima pandemije i sve većeg prelaska na usluge online kupovine, postavljeni su novi izazovi pred prodavce i postavljeni novi standardi u pakovanju. 

Ukoliko su sadržina paketa lomljive stvari, staklo ili tečnosti – od velike je važnosti kako će i na koji način biti osiguran. Kenda ambalažna traka prepoznata je kao proizvod koji pruža visok kvalitet zaštite paketa i neophodno osiguranje sadržaja.

Bilo da šaljete u susedni grad ili na daleku destinaciju, malu zapreminu ili više proizvoda – paket je potrebno osigurati i zaštititi na takav način da ga prenošenje na više različitih lokacija, vozila ili rukovanje većeg broja ljudi, ne može oštetiti ni poremetiti.

Ukoliko se bavite delatnošću koja zahteva slanje paketa znate da je vraćane paketa usled oštećenosti pakovanja postalo uobičajena praksa. Unapređenjem načina pakovanja i ulaganjem u sigurnost poslatih proizvoda, ulažemo i u napredak svog biznisa i u poverenje korisnika. 

Još jedna korisna primena ambalažnih traka za koju je naši kupci sve više koriste jesu selidbe i pakovanje svih osetljivih sadržaja, nameštaja i kabastih stvari koje je neophodno propisno zaštititi i spakovati prilikom premeštanja na drugu lokaciju. 

Samo propisno osiguran, transportovan i isporučen paket je proizvod koji se očekuje, a pravi način za to je kvalitetna zaštita kakvu pružaju ambalažne trake iz našeg asortimana.