Registracija/Prijava

Kupovina putem sajta moguća je za goste kao i za registrovane korisnike. Proces registracije je jednostavan i možete ga brzo obaviti u svega par koraka. Odaberite opciju „Registracija novog korisnika“ i u navedena polja upišite tražene podatke: korisničko ime ili e-mail adresu i upišite željenu lozinku. Zatim odaberite dugme ULOGUJTE SE.

Ukoliko ste registrovani korisnik, da biste obavili kupovinu potrebno je da se prijavite tako što ćete odabrati opciju “Prijava” i uneti svoju email adresu i lozinku.

Pronalazak željenog proizvoda

Do željenog proizvoda možete doći pretragom putem glavnog menija odabirom brenda, kategorije proizvoda, kao i pomoću polja za brzu pretragu. Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na njegovu sliku kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom. Željeni proizvod odabirom opcije „DODAJ U KORPU“ ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Ukoliko proizvod koji ste odabrali ima više opcija potrebno je da odaberete željenu opciju. Kada ste završili sa kupovinom prelazite na opciju “Nastavite sa plaćanjem”.

Plaćanje

Plaćanje porudžbine obavljate kuriru prilikom dostave. Plaćanje je moguće isključivo u gotovini.

Dostava

Dostava je besplatna sve kupovine u iznosu većem od 3.000 dinara, dok je trošak dostave za manje iznose od navedenog 300 dinara.

Dostava se vrši putem kurirske službe BEX express.

Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana od trenutka naručivanja. Sve porudžbine kreirane petkom i tokom vikenda u obradu ulaze prvog radnog dana.

Raspoloživost artikala

Stanje proizvoda na lageru se redovno ažurira. Ipak ukoliko dođe do toga da ste poručiili artikal koga nema na stanju bićete blagovremeno obavešteni.